Povijest

Pravi uspjeh zahtjeva hrabrost i jaku vjeru u uspjeh. Devedesetih godina kada smo počeli sa radom Poljska je bila u velikim ekonomskim i političkim transformacijama. Investiranje u plastiku bilo je veoma malo i ne uobičajeno i izgledalo je kao veliki rizik. Ohrabreni riječima jednog lika iz filma ""The Graduate"", prema kome je plastika budućnost, odlučili smo preuzeti rizik.

Vjerujemo da ne treba ograničavati snove, pa smo od početka vjerovali da će naša kompanija postati svjetska i jedna od vodećih u industriji. Danas gradimo europsku organizaciju i naš cilj je da budemo vodeća kompanija u centralnoj i istočnoj Europi.

NAŠE PREDNOSTI

  • Vodeća pozicija u industriji
  • Najveća paleta proizvoda za reklamnu i građevinsku industriju
  • Stručni tehnički savjeti – stručni kadrovi
  • Dostupnost proizvoda na skladištu
  • Direktna dostava
  • Specijalni paneli, folije i cerade po narudžbi
  • Kreditna politika napravljena prema potrebama kupaca
  • Konkurentne cijene

POVIJEST

Tuplex

1990

Obitelj Tulwin osniva kompaniju Tuplex.

1992

Otvorene prve tri podružnice - u gradovima Gliwice, Lodz i Poznan. Donešena je odluka o daljem teritorijalnom razvoju koji nam omogućuje da budemo bliži potrošačima i brže ispunimo njihove zahtjeve.

1996-2001

Kompanija ostvaruje brzi rast. Otvaraju se nove podružnice u gradovima u Krakow (1996), Katowice i Wloclawek (1998), u Bydgoszcz, Czestochowa, Kalisz i Kielce (1999) i u Rzeszow (2000), sjedište kompanije se seli u Varšavu (2001).

2004

Kompanija se širi na međunarodno tržište. Osnovan je Tuplex Rusija.

2006

Tuplex dobiva certifikat ISO 9001:2000 i klasificiran je među 944 najbolje poljske kompanije, što je objavljeno u ""Rzeczpospolita"".

2007

Osnovane su kompanije u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Rumunjskoj.

2008

Kompanija osvaja prvu nagradu na natjecanju ""Orlovi poljskog građevinarstva"" u kategoriji: ""Distribucija Građevinskog Materijala"". Uveden je SAP softver.

2008

Osnovan je Tuplex Bugarska.

2010

Otvorene su nove filijale u Wroclaw i Gdansk.

2011

Otvorene nove filijale u Lublin i Szczecin. Osnovan je Tuplex Serbia. Kompanija Tuplex dobiva Europski sertifikat "Pouzdani u biznisu".

2012

Nakon dugog procesa, kompanija dobija potvrdu Solid Company 2011 za pružanje usluga na najvišem nivou.

2014

Transformacija kompanije u dioničko društvo.

2015

Otvorena kompanija u Hrvatskoj.