Karijera

Okruženje u kome živimo i radimo svakodnevno nam postavlja nove izazove. Da bismo rasli, razvijali se i ostvarivali svoje ciljeve, potrebni su nam suradnici koji su:

LIDERI
Uvijek su ispred ostalih, najbolji u svom poslu,uspijevaju sami sebe motivirati i tu motivaciju prenose na ostale. Oni su željni znanja, upijaju ga i dijele sa kolegama.

POSVEĆENI KLIJENTIMA
Shvaćaju da je zadovoljan klijent ključ dugoročnog uspjeha. Razumiju svoje klijente, poznaju njihove probleme i uvijek im nude rješenja koja unapređuju njihov poslovni i privatni život.

TIMSKI IGRAČI
Komunikativni. Znaju primiti i prenijeti poruku. Mogu funkcionirati i surađivati sa različitim ljudima i znaju da radom u timu doprinose kompaniji i donose joj dodatnu vrijednost.

INOVATORI
Uvijek pronalaze nove izazove, pretvaraju opasnosti u prilike, doprinose ciljevima kompanije i znaju da unapređujući sebe unapređuju i svoje okruženje.

PROFESIONALCI
Znaju svoj posao, stalno se trude raditi ga još bolje, a svoje znanje prenose na okolinu.

ETIČNI
Svakom poslu pristupaju odgovorno i pravedno i uvijek su vođeni najvišim moralnim standardima. Razumiju da korisnik nije uvijek profesionalac već vrlo često i početnik.

LOJALNI
Vole i cijene kompaniju u kojoj rade i shvaćaju da su ciljevi kompanije i zaposlenih nerazdvojni.

RAZLIČITI
Ispred konkurencije, znaju da prosjek nije mjerilo uspjeha, cijene razlike i znaju iz njih izvuči maksimum.

Ukoliko se želite priključite našem timu kao suradnik na poslovima prodaje, obuke i implementacije našeg softvera, pošaljite nam svoj CV na info@tuplex.hr.