O nama

Tuplex je najveći distributer plastike u srednjoj i istočnoj Europi. Posjeduje 44 skladišta sa preko 57.000 m2 skladišnog prostora. Prisutan je u deset zemalja: Poljskoj, Rusiji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Lider smo na tržištu plastike s kojim se bavimo više od 30 godina. Pravilno gradimo i razvijamo naš portfelj proizvoda kako bismo osigurali materijale najviše kvalitete i pomogli klijentima da razviju svoje poslovanje, uvijek birajući rješenja optimalno prilagođena njihovim individualnim potrebama.

Stalno nastojimo predvidjeti potrebe naših kupaca i graditi trajne poslovne odnose. Koristimo znanja i iskustva stečena tokom dugogodišnje suradnje sa vodećim svijetskim kompanijama u kemijskoj industriji. Naši dobavljači su najugledniji svijetski proizvođači (Alcoa, Altuglas, Avery, Basf, Bayer, Ferrari, Sabic, 3M, Nudec...). Svi naši kontakti sa dobavljačima i kupcima su dugoročni.

Što nas ističe?

  • Blizu smo našim kupcima
  • Uvijek imamo robu na zalihi
  • Veliki izbor proizvoda namijenjen raznim industrijama - građevinarsku, oglašavanju...
  • Rad na projektima
  • Nudimo gotove materijale za pojedinačne narudžbe
  • Pomažemo Vam odabrati prave materijale od samog početka svakog projekta
  • distribucija - brinemo o bliskom kontaktu s kupcem, dostupnosti robe, brzom vremenu odziva i učinkovitoj logistici
  • dizajn - sudjelujemo u projektu od samog početka, planiramo i biramo najprikladnije materijale. Ovaj pristup posebno dobro funkcionira u građevinskim projektima (stadioni, uzvišenja i obloge pročelja, zvučno izolacijski zasloni), industrijskim projektima (automobilska industrija) i reklamnim projektima (sve vrste brendiranja / rebrandinga)

Naš tim
Tuplex ima kvalitetan tim ljudi koji neprestano unapređuju svoje vještine. Zalažemo se za osobni razvoj svih u organizaciji  kao i za konstantno unaprijđenje uvjeta rada. Zajedno sa najvećim svetskim kompanijama organiziramo treninge za naše zaposlene i za kupce.

Logistika i transport
Razvijena mreža filijala sa potpunom logistikom, modernom tehnologijim i IT sistemom omogućuje efikasnu dostavu i nabavu. Svaka filijala ima skladišta prilagođene potrebama kupaca. Optimalna zaliha skladišta nam omogućuje da imamo veliki izbor odmah dostupnih proizvoda.

Sa dobrom organizacijom, naručena roba dostavlja se do naših klijenata u roku od nekoliko radnih dana.